onsdag 7. september 2011

Langhus - KIL 2-1

Det ble en hard påkjenning på en gjennomvåt gressbane på Langhus. Langhus kom best i gang og hadde ballen mest det første kvarteret. Midtveis i omgangen går de opp til 1-0 etter at vi ikke får klarert ballen i eget straffeområde. Resten av omgangen er jevn uten særlige muligheter til noen av lagene. I 2. omgang starter vi bedre og det er ikke ufortjent når vi utligner midtveis i omgangen. Etter utligningen produserer vi flere gode muligheter, men avslutningene er for dårlige. I vår iver etter å ta ledelsen kontrer Langhus på oss og setter inn 2-1 et par minutter før slutt.

Selv om det ble tap gjør guttene en meget god kamp og etter spill/sjanser fortjente vi ihvertfall uavgjort. Vi er litt for dårlige foran begge mål. Vi kan bli flinkere å klarere rundt eget mål, i tillegg savner jeg at vi kan beholde ro med ballen i eget forsvar noen ganger, slik at vi kan spille oss ut i stedet for å klarere rett i motstander. Foran motstanderens mål er det først fremst avslutningene som ikke er gode nok, i tillegg er vi ikke flinke nok til å vurdere når vi skal avslutte selv eller spille en medspiller. I dag (som i de siste kampene) sliter vi også med skader/sykdom, gjør at vi ikke får gjort de byttene som trengs når guttene blir slitne. Uansett; fortsetter vi å legge ned slik innsats som i dag, så kommer poengene og seirene fremover.

Vi dropper trening i morgen; vi trener fredag. Lørdag er det hjemmekamp(!) mot Lyn.