tirsdag 27. september 2011

KIL - Ullern 3-3

Med hele sentrallinjen (thomas,vetle, baktash) uaktuelle pga skader/karantene, var torstein og jeg spente før kampstart. Vi tar imidlertid ordentlig tak i 1. omgang, og produserer mange gode muligheter, i tillegg scorer vi 2 mål, hvor særlig det første viser at mange av gutta har god fotballforståelse. Ullern har en god mulighet i 1. omgang som de setter over mål fra kort hold, etter innlegg mot bakerste stolpe. Skadeproblemene fortsetter imidlertid å følge oss, Mutasim må gå ut midtveis i 1. omgang og Nicolas kaster inn håndkleet tidlig i 2. omgang. Dette bidrar til at Ullern etterhvert tar over mye av spillet i 2. omgang, og putter 2 kjappe mål midtveis i omgangen. Vi klarer imidlertid å svare, og setter inn 3-2 ikke lenge etter. Ullern presser på for utligning, og 5 minutter (!) på overtid kommer utligningen på et hodestøt etter corner.

Ullern viste at de har et godt og ballsikkert mannskap med gode bevegelser og pasninger. Dette var vi klar over, og i 1. omgang klarte ikke Ullern å utrette stort, da lå vi riktig og var gode med og uten ball. Istedet var det vi som fant hverandre med smarte løp og presise pasninger. I 2. omgang går vi etterhvert tomme, og Ullern får tid og rom til å utfordre oss. Noe av lærdommen får være at vi må fortsette å fokusere på arbeidsoppgavene våre når det røyner på, istedetfor å tenke resultat/konsekvenser.

Forøvrig første gang jeg er vitne til at dommer legger til opp mot 10 minutter i en G14 kamp som ikke inneholder mange eller lange skadesituasjoner..