torsdag 22. september 2011

ØHIL - KIL 4-6

Resultatet på Jar i går kveld ligner mer på et bandyresultat...Vi starter bra, men nok en gang er det motstander som tar ledelsen på noe som er en klar offsidesituasjon. Vi fortsetter å jobbe og utligner på en stuss via frispark. Vi setter 2-1 på straffe, men ØHIL utligner like etterpå på et fint langskudd som dupper under tverrliggeren. Etter dette tar vi mer over og setter inn 3-2 før pause. Etter pause fortsetter vi å dominere og øker etterhvert til 4-2 og 5-2. I siste halvdel av omgangen blir ØHIL tildelt straffe og i situasjonen får vi en mann utvist. ØHIL reduserer til 5-3, like etter får de også 5-4. Vi ror det hele inn til en 6-4 seier, hvor siste halvdel av 2. omgang er rotete fra vår side, skal ikke være nødvendig å gjøre det spennende når vi leder komfortabelt og har godt grep om kampen. Allikevel er store deler av kampen positiv fra vår side, men det gjøres fortsatt litt for mange personlige feil, samt at vi ikke er effektive nok foran mål.

Da er det trening på MKG fredag, og hjemmekamp mot Ullern søndag.