fredag 3. september 2010

Utslått i OBOS-Cup på antall cornere

Kvartfinalen i OBOS-Cup ble spilt borte mot Lyn på Kringsjå. Første omgang startet med et lite overtak til Lyn, hvor de har ballen mest, uten å skape all verden. Vi er farlige på kontringer, uten at det gir tellende resultat. Spill og ballinnehav jevner seg ut utover i omgangen, uten at noen av lagene klarer å skape de helt store sjansene. I 2. omgang tar vi mer tak i kampen og er i store perioder det førende laget, og vi skaper 3 100%-sjanser som vi naturligvis bør sette. Lyn er også farlig frempå og har en avslutning som stryker stolpen. Totalt sett skaper vi de fleste og største sjansene, og bør avgjøre kampen i ordinær tid. I 1. ekstraomgang klarer Lyn å få 2 cornere, slik at de har flere cornere enn oss. I 2. ekstraomgang legger vi om til 3-5-2 for å få mer trykk foran Lyns mål, og vi lykkes da vi kommer alene gjennom, dessverre er ikke avslutningen god nok. Dermed går Lyn videre til semifinale på antall cornere. Høyt tempo og tidvis høyt nivå i denne kampen. Jeg vil også nevne at samtlige gutter leverte mer enn godkjent innsats, det ble lagt ned adskillige meter og taklet knallhardt.
De siste 14 dagene har vi møtt 3 gode lag i sluttspillkamper (Lyn, Lørenskog og Sprint Jeløy) og fasiten er 1 seier og 2 uavgjorte. Det viser at gutta har hatt stor fremgang i vinter/vår, og ikke minst slipper vi inn lite mål. Effektiviteten foran motstanderens mål kan imidlertid bli bedre (nevnt noen ganger tidligere), vi jobber videre med dette fremover.
Dagens trening utgår da Torstein og jeg er opptatt med konfirmasjon i helgen. Neste trening er tirsdag 16:30, og neste kamp(er) blir på Gjøvik neste helg, semifinale i AdidasCup. Nærmere info om dette kommer til uken. God helg:)