mandag 13. september 2010

Tap for Bjørndal

Kveldens seriekamp mot Bjørndal endte med tap 1-0. Tidlig i 1. omgang mister vi ballen på midten, Bjørndals midtbanespiller tar med seg ballen og går forbi 2-3 mann og avslutningen går i mål fra skrått hold. Bra prestasjon. Vi fortsetter å dominere banespillet, og Bjørndal er sjelden over midtstreken i perioder. Etterhvert får vi tildelt straffespark, men vi er litt uheldige og ballen smeller i tverrliggeren. Omgangen fortsetter med stort press fra oss, uten at vi får uttelling. 2. omgang fortsetter på samme måte, dominans i banespillet og vi spiller oss til flere kvalifiserte muligheter, uten at vi lykkes i å score. Kampen ebber ut med 1-0 til Bjørndal, og dermed er de 3 poeng foran oss på tabellen, vi har imidlertid en kamp til gode. Kampen mot Bjørndal var den 3. på 3 dager (AdidasCup), tror vi trenger litt hvile nå, vi dropper derfor treningen i morgen. Det er ny seriekamp allerede kommende torsdag, denne gang hjemme mot Nesodden. Vi satser på å komme sterkere tilbae da. Info om laguttak etc. kommer senere.