søndag 12. september 2010

Bronsemedalje til G97 i AdidasCup


Da var det tid for sluttspill-helg på Gjøvik. De 4 beste lagene i 97-klassen var samlet, foruten KIL var det Bryne, Ham-Kam og Asker. Vi ble trukket mot Bryne i den ene semifinalen og Asker møtte Ham-Kam i den andre. Asker og Ham-Kam spilte 1-1, Asker videre til finale på myntkast (et "ran" ifølge trenerne til Ham-Kam (!) ). Vi møtte som sagt Bryne i semi, et velspillende og veldig godt 97-lag. I første omgang holder vi følge til slutten av omgangen, hvor vi roter det til for oss selv ifbm et tilbakespill til keeper, Bryne får lagt inn til umarkert spiller som scorer enkelt. I andre omgang forsøker vi å bytte spillere såvel som formasjon, uten at dette hjelper, snarere tvert imot. Personlige feil og godt spill av Bryne sørger for at når sluttsignalet går, så står det 5-0 til Bryne. Litt for mange hos oss som ikke er på sitt beste når det butter. Når det er sagt så har vi neppe møtt et så godt norsk 97-lag, og ifølge andre som følger godt med, så har Bryne et stort talentprogram som omfatter Jæren, hvor de fyller på med spillere. Bryne møtte Asker i finalen og vant greit 4-0.
Vi møtte Ham-Kam i bronsefinalen, og var litt spent på både motstander og oss selv. Vi tar kommando rett fra avspark og et flott innlegg fra høyre blir stanget kontant i nettet fra banens minste spiller (Shahin, henger og henger i luften), et flott mål som man gjerne forbinder med større kamper på TV, da har det bare gått ca 20 sekunder !!. Vi fører store deler av 1. omgang, uten at vi klarer å putte flere mål. Starten av 2. omgang er jevn, uten de store muligheter til noen av lagene. Etterhvert ser det ut som om vi blir litt engstelige, og er mer opptatt av å bevare ledelsen fremfor å skape noe selv. Ham-Kam tar over mye av banespillet og kommer til avslutninger hvor et par er farlige. Vi klarer allikevel å holde unna, og står igjen som bronsevinnere i det som er uoffisielt NM. Ikke dårlig av en relativt liten klubb som Klemetsrud. Flott premieseremoni og fine premier (stor pokal, medaljer, bagger og baller til gutta gjør at dette ble en minneverdig opplevelse for spillere, trenere og foreldre. Da er det bare å stå på fremover for å beholde ledelsen i 1. divisjon. Allerede i morgen er det match mot Bjørndal.

4 kommentarer:

  1. Heisann å hoppsann Gratulerer med 3 plass i ADIDAS CUP På Gjøvik Stadion gutter :D takk til alle foreldre som stilte opp og heide på guttene sine :D og ikke minst takk til pierre, torstein og tore som har gjort en fantastisk jobb og ledet guttene til 3 plass i adidas cup (NM). Klemetsrud Er et sterkt lag og har mange gode spillere. jeg håper KIL G97 1. vinner divisjon og alle cupene som kommer.

    Mvh Sharokh ( Faren Til Shahin )

    SvarSlett
  2. Takk for det :) Flott at flere foreldre tok turen til Gjøvik i helgen og virkelig lot seg høre fra tribunen !! Håper at mange tar turen til Bjørndal i morgen for å gi gutta nødvendig støtte. Sees i morgen ! P

    SvarSlett
  3. Stig Norheim - Trener G13 Bryne15. september 2010 kl. 15:01

    Hei.

    Setter stor pris på at dere synes vi var et godt lag. Alltid kjekt å høre slikt 
    Men jeg har lyst å påpeke en ting. Laget vi stilte med i sluttspillet besto utelukkende av Brynegutter.
    Når dere nevner et stort talentprogram som omfatter hele Jæren, så er det riktig, vi har noe slikt. Men det er et helt annet lag, nemlig “Team Jæder Bryne”
    Disse guttene som vant Adidascup har stort sett alle spilt i samme årsklasse på Bryne siden de var 6 år gamle.

    Lykke til videre med deres 97 gutter. Masse flotte typer på laget. 


    Trener G13
    Stig Norheim
    Bryne FK

    SvarSlett
  4. Hei
    Det gjør ikke prestasjonen mindre, har nok misforstått litt. Uansett et veldig spillende og godt lag. Ser at dere skal være med på KADDA-Cup i Bærum. Lykke til:)

    Pierre Minutella
    Trener KIL G97

    SvarSlett