torsdag 16. september 2010

Seier mot Nesodden

Det ble seier 3-1 mot Nesodden i kveld. Vi starter kampen godt og har ballen mye i laget, Nesodden blir jagende i mellom. Store deler av 1. omgang forløper slik, vi har mye fint kombinasjonsspill, og spiller oss til flere muligheter. Første mål er et pent langskudd av Muta som dupper i mål. 2. scoring kommer etter at vi har mange trekk med ballen, avslutningsvis spilles Faisal gjennom på høyrekant, og han finner Muta perfekt foran mål, kampens øyeblikk for de som liker pent og effektivt angrepssspill. I 2. omgang blir vi litt for omstendelige samt at vi begynner å frakte ballen for mye en og en (dette snakket vi om før kampen og i pausen). Allikevel går vi opp til 3-0 på en gjennomløpning, sikker avslutning av Faisal. Etterhvert faller kvalitet og intensitet fra vår side, og Nesodden kommer mer med i spillet, og reduserer på en fin lobb. For å oppsummere; vi gjør en til tider god 1. omgang, i 2. omgang faller vi tilbake til "gamle synder", allikevel er seieren aldri truet, mulig jeg også må ta noe av skylden med tanke på alle byttene jeg gjør. Da trener vi i morgen til vanlig tid.