søndag 30. januar 2011

Sølv på Lillehammer (Lillehammer Cup)

Etter å ha vunnet alle kampene i gruppespillet lørdag, samt 16-dels, 8-dels, kvart- og semifinale søndag, ventet Nordstrand 1 i finalen. Et meget godt Nordstrand-lag tok kommandoen direkte i finalen, og ledet tidlig 2-0. Vi jobber oss inn i kampen igjen og scorer 2 kjappe mål. Nordstrand går deretter opp til 3-2, vi utligner like etterpå. I de siste 5 minuttene av ordinær tid har vi flere store muligheter til å avgjøre kampen, men avslutningene sitter ikke. Finalen går til sudden death og når lagene står igjen med 2 utespillere vinner Nordstrand droppen, og etter litt klabb og babb foran mål, får de pirket inn vinnermålet. Totalt sett en jevn kamp som kunne bikket begge veier, denne gangen trekker Nordstrand det lengste strået. Uansett har alle gutta jobbet hardt hele helgen; 2. plass i vår klasse som telte 52 lag skal vi ikke skamme oss over!

Alt i alt har vi hatt en flott helg på hytta på Sjusjøen, mye sosialt i tillegg til selve turneringen, skal ikke se bort fra at vi gjentar dette en annen gang. Store og små har bidratt til en trivelig og morsom weekend!

Nå er både trenere og spillere som var med i helgen slitne, vi dropper derfor treningen i morgen, men oppfordrer de som ikke var med i helgen å kjøre en økt egentrening. Vi sees på trening tirsdag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar