mandag 17. januar 2011

Seier og 3. plass for gutta i Fjellhamarhallen (VinterCup)

Solid innsats av Klemetsrud 1 og 2 resulterte i hhv finaleseier og 3. plass for lagene. Begge lagene vant alle sine gruppespill-kamper lørdag. Søndag vant begge lagene 8-dels, og kvartfinale, mens Klemetsrud 2 fikk det tøft i semifinalen mot Langhus, da manglet vi også keeper og hadde flere skader. Uansett mer enn godkjent innsats. Lag 1 feide gjennom semifinalen med solid seier, og i finalen ventet et hardtkjempende og velspillende Langhus-lag som ikke minst hadde en solid keeper. Langhus tar ledelsen 1-0, men når vi kommer igang etterhvert er vi vanskelige å stoppe, det ender til slutt med hele 6-3 til våre gutter; ikke bare er innsatsen god (selv om gutta er slitne etter mange kamper), vi spiller også til tider attraktiv fotball krydret med flotte tekniske detaljer.

En liten oppsummering av vinteren viser at vi har vunnet 3 av de 4 innendørsturneringene vi har deltatt i, slett ikke verst.

Takk til gutta for flott innsats og godt humør gjennom hele helgen. Også moro med mange foreldre tilstede for å heie frem lagene :)

Denne uken trener vi tirsdag, onsdag og fredag. Søndag er det kamp mot Stabæk Elite på Nadderud KGB2. Laguttaket kommer senere i uken. Sees på trening i morgen (tirsdag).

1 kommentar:

  1. Hadi kan ikke komme på trening i dag, spiller treningskamp med 98. Kommer i morgen

    SvarSlett