torsdag 18. november 2010

Seier!

Etter sist helgs skuffende exit i kvartfinalene på Ski, var det moro å se guttene spille i kveld. Vi møtte Ready Talent G96-97 på en flott gressmatte på Ferd Stadion. Gutta tok kommandoen fra start og kjørte kampen det første kvarteret. Belønningen kom i form av et kanonskudd fra Nico som suste i mål like ved stolpe/tverrligger (jeg og torstein trodde først at den gikk utenfor). Vi burde puttet minst et mål til i 1. omgang, men det ble med det ene. Ready skapte ikke veldig mye, stort sett hadde vi kontroll bakover. Vi starter også 2. omgang bra, og en gjennomløpning av kveldens debutant (Bakhtash) gjør at vi går opp til 2-0. Etterhvert kommer Ready mer med i kampen og skaper muligheter. De reduserer til 2-1 på et fint langskudd som dupper over vår keeper. Kombinasjonen av mange bytter og litt slitne gutter gjør at 2. omgang er mer jevnspilt. Uansett gjør gutta en god match, og tidvis spiller vi flott fotball med mange og riktige bevegelser som gjør det lett for ballfører. Morsomt å se på når pasningsspillet sitter og vi benytter få touch. Vi takker Ready for kampen, moro å spille på en så god bane på denne årstiden. Dommeren var også meget bra.

NB! Vi dropper trening i morgen, greit med litt hvile nå. Laguttaket til helgen kommer i morgen.