mandag 1. november 2010

Kakelotteri – KIL Hvit 97

Vi er snart tomme på kontoen til fotballaget vårt, og må tjene litt penger! På foreldremøtet ble vi enige om å gjennomføre tre kake-lotterier på Senter Syd.

Første lotteri gjennomføres før jul på Senter Syd, deretter gjennomfører vi et kakelotteri før påske, og ett kakelotteri før sommeren.

Vi må ha premier til lotteriene: Hver familie må bidra med minimum en til to gaver til hver av disse tre kakelotteriene. Premiene leveres direkte til standen på Senter Syd den dagen lotteriet finner sted, 20 minutter før første vakt.
Det kan være kake, fruktfat, bok, strikka sokker, hva som helst. Spør også arbeidsgiver, venner eller andre om gaver som kan doneres til kakelotteri for fotballaget vårt! Kaffekrus, nøkkelbånd, capser, t-skjorter, badeskum, cd’er, dvd’er – alt er av interesse til et premiebord! Det flere premier, desto flere lodd selger vi, desto mer penger til lag-kassa og desto lengre blir det til vi må ha ny dugnad J

Det er viktig at vi fordeler oppgavene på laget. Trenerne og lagleder settes derfor ikke opp med slike dugnader. De som bidrar med mye kjøring til cuper etc, settes ikke opp med voksen på vaktlistene til kakelotteriet, men alle gutta må hjelpe til! Hver vakt må det være en voksen og to gutter på stand.

Jeg skal sjekke hvor vi skaffer et bord og hvor vi får lodd. Undersøker også om vi kan steke vafler eller sveler samtidig og tjene litt ekstra!! Det er om å gjøre å tjene mest mulig på hvert lotteri, slik at vi ikke trenger ha så mange dugnader! J

Vaktliste for kakelotteri:

Før jul, dato: fredag 26.november på Senter Syd

1. vakt kl 16-18: en voksen fra fam til Mutasim + Muta og Robert
2. vakt kl 18-20: en voksen fra fam til Diyar + Diyar og Amin E.M.

Før påske: en lørdag på Senter Syd (dato ikke fastsatt ennå)

1. vakt kl 10 – 12:30: en voksen fra fam til Markus + Markus og Tormund
2. vakt kl 12:30-15:30: en voksen fra fam til Duy + Duy og Kim Andre
3. vakt kl 15:30 - 18:00: en voksen fra fam til Jakshan + Jakshan, Magnus og Vetle

Før sommeren: en lørdag på Senter Syd (dato ikke fastsatt ennå)

1. vakt kl 10 – 12:30: en voksen fra fam til Ebu + Ebu og Christian
2. vakt kl 12:30-15:30: en voksen fra fam til Amiin A + Amiin A og Faisal
3. vakt kl 15:30 - 18:00en voksen fra fam til Shahin+ Shahin, Thomas og Nico

De som har første vakt må ankomme minimum 20 minutter før, sette opp bordet og ta imot og sette ut gaver til lotteriet på bordet. De som har siste vakt tar ned bord og tar vare på resten av gavene (som ikke er mat e.l.) til neste lotteri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar