mandag 22. november 2010

G97 til topps i StoppVolden-turneringen

Lørdagens 3 gruppespill-kamper ble vunnet greit. Kvartfinalen søndag gikk også greit uten større dramatikk. I semifinalen møtte vi KFUM. Vi styrer kampen og scorer 2 mål, men KFUM klarer å utligne like før slutt, slik at vi måtte spille ekstraomgang (Golden Goal). Heldigvis får vi uttelling relativt tidlig i kampen, og er klar for finale mot Nordstrand. Selve finalen ble spilt i KFUM-hallen, først med en markering av StoppVolden i regi av arrangøren og Norges Røde Kors v/Sven Mollekleiv. En litt høytidlig seanse hvor laget vårt og 3 andre lag var oppstilt i hallen. I finalen begynner vi litt nervøst de første par minuttene (fulle tribuner, guttene sa før kampstart at de hadde sommerfugler i magen..). Det tar imidlertid ikke lang tid før guttene viser seg frem og vi kjører kampen i kjent stil med mange gode enkeltprestasjoner og godt samspill. I løpet av en kort periode har vi scoret 3 ganger, motstanderen ingen. Etterhvert er begynner noen av guttene å bli slitne, og vi gjør en del bytter. Nordstrand reduserer til 3-1, og like før slutt reduserer de nok en gang. Like etter blåses kampen av og står vi igjen som vinnere. Det er en fornøyd gjeng som tar imot applausen og en flott pokal. Guttene gjennomførte en god turnering, men vi sløser voldsomt med sjansene. Både semifinale og finale burde blitt vunnet med klare sifre. Uansett; all honnør til guttene som har sjarmert publikum med morsomt og flott spill, vi ser frem til ny innendørsturnering i januar.