søndag 17. januar 2010

Seier over Bøler 96

Vi fikk mulighet til treningskamp mot Bøler 96 innendørs i manglerudhallen i går, og sørget for årets første seier. Kampen startet med stort Bøler-overtak, gutta våre slet med å komme i gang mot hurtigere og sterkere Bøler-gutter. Bøler gikk opp til 1-0, vi utlignet straks i etterkant. Bøler gikk deretter opp til 2-1, med påfølgende utligning fra oss, alt dette i 1. omgang. Flatterende pauseresultat for oss.

I andre omgang var vi langt mer med, og omgangen var relativt jevnspilt. Et siste mål fra Mutasim sørget for seier til oss. Allikevel; mye å jobbe med hos gutta, særlig bevegelser og pasninger, uansett bra å kunne dra i land seieren på en middels dag. Honnør gis til gutta for innsatsviljen, sterkt å komme tilbake 2 ganger når vi ligger under.

Neste match blir treningskamp mot KIL 96 søndag på kunstgresset. Nærmere info blir gitt.

PS! Dersom noen av foreldrene kan ta litt bilder/filme fremover, er dette fint. Vi kan legge ut dette på hjemmesiden:)