søndag 31. januar 2010

Oppsummering TærudCup

Lørdagen ga oss ett tap og en seier. Tapet kom i første kamp mot Skjetten 1, og kan vel sies å være unødvendig, men slik er fotball. Lørdagens andre kamp mot Skedsmo 3 ble aldri spennende, våre gutter vant til slutt 9-0, avbrutt av brannalarm i hallen!

Søndag var det duket for kvartfinale mot Skedsmo 1. Våre gutter gikk kjapt opp til 2-0, før vi ble innhentet og stillingen var 2-2. Vi dro imidlertid kjapt fra igjen slik at sluttresultatet ble 4-2. En godt gjennomført kamp av guttene. Senere på dagen ventet Årvoll i semifinalen. Som i kvartfinalen gikk vi tidlig opp i 2-0 ledelse, men fikk dessverre Nico skadet i kampens første minutt. Årvoll reduserer i 1. omgangs siste sekunder på et langskudd som skifter retning i det ballen treffer en annen spiller mot mål. I andre omgang fortsetter vi presset, men vi er for upresise i avslutningsfasen. Årvoll derimot har maks uttelling de få gangene de gjester vår banehalvdel, og kan dra i land en meget flatterende 3-2 seier. Et utrolig surt tap all den tid våre gutter styrer kampen og det aller meste av tiden er på gjestenes halvdel. Uansett, vi må bli flinkere til å omsette overtaket på banen i tellende scoringer, og kommer nok til å bruke tid på dette på trening.

Allerede kommende lørdag er det nye muligheter, da møter vi Bækkelaget til treningskamp på kunstgresset kl. 11.00. Vi satser på en god treningsuke !!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar