torsdag 13. oktober 2011

Langhus - KIL 1-1, 4-3 på cornere

Nok en tett og jevn match mot Langhus i semifinalen i OBOS Cup. Vi tar ledelsen tidlig i 1. omgang når Faisal løfter ballen over keeper fra nesten død vinkel. Langhus jobber seg inn i kampen og utligner noe heldig på noe som ser ut som et ufarlig skudd, men uheldigvis for oss treffer ballen en av våre spillere og skifter retning slik at keeper er utspilt. Resten av omgangen foregår spillet stort sett mellom 16-meterne uten større sjanser til noen av lagene. 2. omgang fortsetter mye på samme måte, lite finspill og mye dueller. Vi skaper 2. omgangs største mulighet når shahin spiller gjennom Christian. Christian avslutter fra skrått hold, keeper kommer ut og får en hånd på ballen. Christian får en tå på returen, men en Langhus-spiller får avverget på streken. Omgangen ebber ut med 1-1 og 3-3 i cornere og klart for ekstraomganger. Ingen store sjanser i ekstraomgangene heller, men Langhus får ytterligere en corner og vinner på det. Vi har også en ball til corner i 2. ekstraomgang, men av en eller annen merkelig årsak dømmes det innkast i stedet..(rar avgjørelse når dommer er godt plassert).

Totalt sett gjør vi en ok kamp uten at vi kommer opp på vårt maksnivå. Langhus er et godt kollektiv med mange spillere som holder høyt nivå, er nok en vesentlig årsak til at vi ikke klarer å skape flere gode muligheter i denne kampen. Samtidig nekter vi Langhus å skape noe særlig foran vårt mål. Langhus er som eneste lag ubeseiret i obligatoriske kamper i år (2 uavgjorte mot oss er eneste poengtapene), og møter Nordstrand i KM-finale, en bekreftelse også for oss at vi holder nivået til de beste i kretsen, selv om marginene denne gangen gikk i favør av Langhus. Vi ønsker Langhus lykke til i avslutningen.