torsdag 2. juni 2011

Langhus - KIL 1-1


Vi møtte serieleder Langhus borte i går kveld på naturgress(!), dette underlaget har vi vel ikke spilt på siden Arvika i fjor sommer. Langhus hadde inntil i går ikke avgitt poeng i serien, og vi visste at dette ville bli tøft. Vi går imidlertid ut hardt fra start og produserer noen store sjanser i første halvdel av 1. omgang, dog uten at ballen vil i mål. Utover i omgangen jevner kampen seg ut, uten at noen av lagene får uttelling. Litt ut i 2. omgang får vi frispark fra skrått hold, fra drøyt 20 meter. Nico tar sats og feier ballen knallhardt i mål. Etter dette tar Langhus tak i kampen, og utligner like etterpå etter selvmål fra oss:( Langhus fortsetter å trykke en periode etter dette, og har et par store muligheter, men vi berger oss.

Alt i alt en brukbar kamp av oss, uten at vi kommer helt opp på det nivået vi kan være. Det skyldes nok også at Langhus er en tøff motstander som er både fysisk og velspillende.

Nå gjenstår 3 viktige kamper i serien (Nesodden, Bjørndal og Nordstrand), i tillegg til OBOS kamp mot HSIL og ny Adidaskamp. Viktig at dere sier ifra dersom dere vet at noen av dere er opptatt med andre ting på kamptidspunktene.

Vi dropper trening i dag (torsdag) og møtes til trening i morgen 16:30.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar