onsdag 15. juni 2011

Bjørndal - KIL 2-7

Vi kom godt i gang i kveldens kamp, og ledet ganske raskt 2-0. Bjørndal reduserte til 2-1 på misforståelse/mangel på konsentrasjon i vårt forsvar. Etter dette spilte vi ikke bra, de siste 10 minuttene av 1. omgang var vi dårlige. 2. omgang startet heller ikke bra, vi spilte med høye skuldre og virket engstelige. Vi gikk imidlertid opp til 3-1 etterhvert, og selv om Bjørndal reduserte til 3-2 på straffe, kjørte vi kampen ut, og til slutt sto det 7-2 i vår favør.

Vi spilte bra fotball de første 20 minuttene av 1. omgang og de siste 20 minuttene av 2. omgang. Bjørndal kjempet hardt og lot oss ikke få noe gratis, men det virket som om vi orket mer, og vi fikk derfor relativt enkelt et spillemessig overtak i 2. halvdel av 2. omgang.

Da har vi 1 seriekamp igjen på denne siden av sommeren, vi møter Nordstrand hjemme på søndag kl 18:00.

Vi tar treningsfri i morgen, men møtes på trening fredag kl 16:30.