mandag 21. juni 2010

Kort oppsummering Arvika

Sportslig endte turen med kvartfinale-tap for Nordby, 3-2. Etter at vi spilte en meget god 8-dels finale mot Langhus, ble innsats og konsentrasjon for dårlig mot Nordby. Kanskje passer det oss dårlig å spille kamp 0800 på morgenen ? Nordby var uansett meget motiverte for å slå oss all den tid at de tapte sist seriekamp mot nettopp vårt lag. I gruppespillet var vi solide med 3 strake seire, men ikke alle motstandere var like gode. Selv om vi tapte kvartfinalen har vi allikevel sett at laget i perioder har spilt feiende flott. Vi visste det ville bli vanskelig å gå hele veien i denne turneringen når vi manglet bl.a. keepere og vårt førstevalg på topp, de som var med gjorde uansett en solid innsats. Torstein og jeg gir oss ikke, dersom det er interesse for det, deltar vi også neste år!!

Sosialt tror jeg turen var en ubetinget suksess. Gutta koste seg slik de alltid gjør på tur, selv om det nok ble litt lite søvn på de fleste. Nye bekjentskaper ble det også på mange, og jeg tipper at mange har fått utvidet vennelisten sin på Facebook :)

Nå tar vi en velfortjent sommerferie etter en meget løfterik vårsesong. Vi leder 1. divisjon, er klar for kvartfinale i OBOS Cup og 8-dels finale i Adidas Cup. Vi skal spille NorwayCup første uken i august, og trene litt uken før. Egen info kommer på dette. Ønsker gutter og foresatte en flott sommerferie, viktig at gutta ikke dovner helt bort i ferien, men holder seg aktive, gjerne med mye fotball :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar