mandag 26. april 2010

Tap 4-3 for Nordby i første seriekamp

Årets første seriekamp endte med tap for Nordby. Etter en rett ut elendig 1. omgang hvor vi slipper inn 3 mål, tok vi tak i kampen i 2. omgang og scoret 3 ganger, samtidig som vi styrer det meste som skjer. Dessverre scorer Nordby 1 gang slik at vi taper 4-3. Selv om vi har flere sentrale spillere ute med skader (og fikk en ny skade nå, Diyar fikk en stygg smell under øyet), er innsats og prestasjoner i 1. omgang altfor dårlig. Det positive får være at vi snur kampen i 2. omgang, og skaper nok sjanser til å score adskillig flere mål enn de nevnte 3. Vi prøver på nytt på fredag mot Lambertseter hjemme, satser på at vi kan spille 2 gode omganger da. I morgen drar vi til Lambertseter for boller & brus og nytt draktsett.