torsdag 15. april 2010

Kampreferat KIL-BSK + litt info

Dagens kamp mot Bækkelaget endte med 2-1 seier til våre gutter. Prestasjonene svingte, men det må man nok regne med når vi spiller 2x35 minutter mot et bra lag. Første halvdel av 1. omgang styrer vi mye av det som skjer, scorer et flott mål, brenner noen gode sjanser, inkludert et straffespark som går i tverrliggeren. Resten av omgangen er mer jevnspilt. I andre omgang er vi litt mer ustabile, vi bytter også mer på laget. Midtperioden av omgangen er vi til tider direkte dårlige, og inviterer BSK inn i kampen. BSK griper muligheten og scorer på en fin kontring. De siste 10 minuttene av omgangen tar vi igjen tak i kampen, og produserer sjanser på løpende bånd. En av sjansene omsettes i scoring slik at kampen ender med seier. Mye bra av guttene i dag, ikke minst innsatsen. En av utfordringene må være å få de gode periodene til å vare litt lenger. I morgen er det trening til vanlig tid, vi legger opp til en rolig trening da vi har kamp mot Kolbotn på lørdag. På lørdag møter alle opp ved plasthallen kl 14:30. Kampen starter kl 15:30 på kunstgresset på Greverud. Vi bruker blå SenterSyd-drakter.