mandag 22. mars 2010

Sølv i Skjetten VårCup

Etter en enkel kvartfinaleseier på lørdag, skulle vi møte Gjelleråsen 1 i semifinalen på søndag morgen kl 0900(!) Da vi kom frem til banen var denne belagt med et godt lag med snø og slaps, brøytemannskap/traktor gjorde sitt ytterste for å forbedre forholdene, uten at det så ut til å hjelpe. Det ble allikevel kamp, hvor vi i 1. omgang går ut i høyt tempo og forsøker å spille enkelt/slå langt. Vi scorer 2 mål relativt tidlig, og går til pause med en fortjent 2-0 ledelse. I andre omgang er vi sløve/uheldige med klareringer bak (sklir og kolliderer når vi skal klarere) slik at Gjelleråsen får snappet ballen og scorer 2 ganger. Vi vinner imidlertid semien på flest antall cornere, hadde vært ufortjent om vi ikke hadde gått videre her. I finalen samme dag kl 1500 møtte vi 1. laget til Skeid, et lag vi visste er meget bra. Vi starter allikevel friskt og kjører kampen i første omgang (i medvind). Vi har 2-3 store målsjanser som vi dessverre ikke klarer å omsette i scoringer. Vi fortsetter å trykke på i 2. omgang, og får uttelling gjennom et frispark som blir headet i mål. Etter ledelsen trekker vi oss (ubevisst ?) lenger tilbake i banen, og overlater initiativet til Skeid, mulig at vi også begynner å bli slitne. 5 minutter før slutt utligner Skeid, og kampen går til ekstraomganger/Golden Goal. I 1. ekstraomgang får Skeid-spissen drømmetreff fra drøyt 16 meter, og ballen dupper ned i hjørnet.

Finalen viste at vi spillemessig er på høyde med de beste lagene, men at vi også må forsøke å holde trykket og konsentrasjonen kampen ut. Da hadde finalen endt med seier til oss. Laget har allikevel hatt en fin stigning gjennom turneringen, og vil tro at vi vil bite godt fra oss i serien og cuper denne sesongen dersom gutta klarer å holde seg skadefrie.