lørdag 31. oktober 2009

Treningskamp KIL -Ullern NFA 3-3




I dag møtte vi Ullern NFA, elitesatsingen til Ullern med trenere fra NFA. Torstein og jeg var rimelig spente på denne kampen, all den tid Ullern-laget har gått ubeseiret gjennom sin 96-pulje og også vunnet Lyn-turneringen som ble arrangert nylig. Ullern viste at de er et godt og velspillende lag, med hurtig pasningsspill. I 1. omgang ble vi tatt litt på senga, vi sto altfor høyt i presset, slik at Ullern kunne tre gjennom hurtige kantspillere, dette var også forspillet til Ullerns første mål, hvor en ullernspiller blir lagt ned i vår 16-meter med straffe som resultat. I slutten av omgangen får de nok et mål på dødball, denne gangen etter en corner. Vi reduserer helt på tampen av omgangen, etter fine kombinasjoner i motstanderens 16-meter.

I pausen blir vi enige om å senke presset, vi presser ikke før Ullern passerer midtbanen. Dette fungerer mye bedre, Ullern får mye mindre rom å spille pasninger i. I første delen av omgangen er det vi som fører spillet, og vi får utligning gjennom et velplassert frispark. I det kampen går inn i de siste 5 minuttene scorer vi på et langskudd, og øyner mulighetene for seier. Ullern slår kontra umiddelbart, og utligner etter at en Ullern-spiller får stå helt alene på 5 meter.

Alt i alt en bra prestasjon av oss, vi har definitivt ikke møtt et bedre 97-lag. Hadde vi spilt med like stor innsats mot Gruner i finalen for 14 dager siden, er det stor sannsynlighet for at vi hadde stått igjen som vinnere. Kampen i dag viser at dersom vi ønsker å henge med de beste lagene fremover, så må innsatsen være på topp. Spillemessig har vi fortsatt mye å gå på, vi satser på at 3 treninger i uken skal bidra til å gjøre oss tryggere med ballen samt utvikle pasning- og angrepsspill. Neste helg er det turnering på Løvenstad, legger vi ned en ordentlig innsats der, så kan vi komme langt:)

PS! Bjørgulv (far til Tormund) var fotograf i dag, hyggelig om flere kan bidra med bilder til lagsiden.




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar