tirsdag 6. oktober 2009

Noen som har lyst til å spille håndball ?

Jeg har blitt spurt av Bjørndal håndball G97 om jeg kan hjelpe til å rekruttere flere spillere. 4 av gutta på fotballen spiller håndball på Bjørndal i dag (Vetle, Thomas, Tormund og Christian). Teksten under er laget av en av trenerne på håndballen.

Bjørndal G97 i håndball søker flere spillere.
Vi er i dag 16 gutter som trener 3 ganger i uken i Bjørnholthallen, er ny og flott hall i Oslo Syd. Treningsdagene våre er tirsdag, onsdag og fredag og som totalt utgjør 4 timer i uka.
De fleste av spillerne er også aktive innen andre idretter som fotball, terrengsykling, ski og friidrett.
Trenerteamet utgjør i dag 4 personer som legger opp treningene med variert innhold. Nye spillere blir fulgt opp ekstra godt for å sikre god og rask fremgang.
I regionsserien er vi påmeldt med 2 lag, et på hvert av nivåene.
Vi har klart å skape en utrolig flott gjeng som bidrar med god innsats og godt humør på treningene, samt gode resultater i serie og cuper. Vi prøver å være med på de cupene som holder høy kvalitet og med gode lag.
På seriekamper og cuper har vi også en flott foreldregjeng med bidrag i fra søsken som lager god og positiv stemning i hallen.
Ønsker du å prøve ut håndball eller om du allerede er/har vært aktiv innen denne sporten er det bare å ta kontakt med Morten Torgersen på tlf: 97 66 49 94 eller e-post: mtorg@broadpark.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar