tirsdag 18. august 2009

Tap mot Nesodden

Høstens første seriekamp ble spilt på borte mot Nesodden på en tung og våt gressbane. Guttene kom godt i gang og hadde til tider bra spill i 1. omgang, som endte 1-1. I andre omgang fikk vi det tøft, med bl.a. skader på 3 spillere. Når vi i tillegg hadde skadeforfall fra et par andre spillere, så ble det i perioder vanskelig å stå i mot et fysisk stort og hardt-arbeidende Nesodden-lag, som ikke ga seg før det sto 9-1. Vi føler allikevel at sifrene ikke helt gjenspeiler styrkeforholdet, 9 mål i mot var nok litt i overkant, men tapet var uansett fortjent.

Vi får ta med oss det positive fra 1. omgang, og samtidig erkjenne at vi er avhengige av å ha en skadefri spillertropp når vi møter sterke lag i årsklassen over. I tillegg ser vi klart at dårlige gressbaner ikke er noe fortrinn for laget vårt med tanke på årsklassen og måten vi ønsker å spille på. Vi har allikevel en del ting å ta tak i, ikke minst med tanke på duellspill og balltempo.

Neste seriekamp er om 2 uker, hjemme mot Hasle Løren. Laguttaket til denne kampen vil bli publisert på hjemmesiden.