mandag 17. august 2009

Eidsvold Turn Cup

Lørdag reiste noen av guttene opp til Eidsvoll for å spille en 7'er turnering i 96-klassen. Vi spilte i en pulje mot følgende lag

- Holter/Nannestad
- Kløfta
- Eidsvold Turn
- Rælingen

Den første kampen vant vi greit med relativt store sifre. I andre kamp møtte vi Kløfta, et fysiskt stort og sterkt lag. Vi kom godt i gang, men slet med å få uttelling foran mål. Kløfta derimot var effektive, og når dommeren blåste av for full tid, sto det 5-1 til Kløfta. Vi var vel ikke helt heldige med dommeren i denne kampen, Kløfta får bl.a. 2 mål hvor det er klar hands i forkant. Samtidig er det ikke noe å si på at Kløfta vant, de har et bra lag, og vi klarte ikke helt å matche fysikken deres. De siste 2 kampene vant vi også klart, men det ble ingen finale, da Kløfta vant alle sine kamper (tror Kløfta tapte finalen mot et annet Eidsvoll Turn lag).

Det kan nevnes at det etterhvert ble en relativ kald og våt fornøyelse, masse regn og tunge gressbaner, men gutta hadde nok en fin tur uansett.

Tror nok pr idag at våre gutter er en del bedre når underlaget er kunstgress, særlig når vi møter lag som er ett år eldre enn oss, hvor vi er avhengige av å la ballen gå hurtig og slippe å ta alle duellene, dette er vanskelig på dårlige gressbaner.

Resultatene fra cupen kan sees her http://www.eidsvold-turn.no/fotball/cupsiden/

Da ser vi frem til neste turnering, på Grue siste helgen i august, hvor vi er så heldige at vi kan overnatte på hytta til Torstein!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar