søndag 27. januar 2013

Kil g-97 laget sier takk for seg


Det ble til slutt slik at vi ikke har nok spillere til å melde opp til serien, og dermed avvikles laget, dessverre. I den forbindelse vil jeg først nevne en praktisk detalj: alle som ikke har levert drakt - disse må leveres inn, både hvite og blå drakter. Dere kan avtale levering med meg via tel eller melding på FB. Gjelder Amiin A, Essey, Rido, Abdi, Diyar, Amin El, Hamzah, Shueib, Ebu, Bilal.

Når dere etterhvert tjener millioner av kroner på fotball karrieren deres...(!) kan dere sende en liten takk til trenerne deres som holdt ut med dere i 10 år :-) Men uansett videre karriere - dere kan være stolte - dere har vært ivrige og villige til mye og hard trening, og trosset vær og vind i mange år, og bidratt til at laget oppnådde mange svært gode plasseringer i seriene, i cuper og i turneringer opp igjennom. Bravo!


Jeg har fulgt dere fra begynnelsen, det vil si i nesten 10 år, sammen med Torstein og Pierre. Takk for mange fine fotball øyeblikk, og for mange “nær døden” opplevelser da spenningen nesten førte til hjertestans...Takk til trenerne deres og til foreldrene deres som har stilt opp på dugnader og kamper.

Ønsker dere alle masse lykke til videre!!! 
Hilsen Kristin






Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar