søndag 20. november 2011

KIL G97 vant Ski StorSenter Cup

Vi stilte med 2 lag i helgen.

KIL 2 fikk det tøft i sin pulje og etter 1 seier og 2 tap ble det dessverre ikke sluttspill. Laget hang godt med spillemessig i kampene, men går på 2 tap hvor vi ikke klarer å dekke opp for kontringer.

KIL 1 vant 2 og spilte 1 uavgjort i sin pulje, og var dermed videre til sluttspill. Rustad 1 måtte tåle 7 baklengs i kvartfinalen, etter en godt gjennomført kamp av oss. I semifinalen ventet Follo SK. Vi drar i land en 1-0 seier etter en god match, selv om uttellingen i kampen er altfor dårlig. I finalen møtte vi Vestby som vi slo 5-0 i gruppespillet. Vestby kjempet hardt, men vi satte 1-0 etter flott kombinasjonsspill tidlig i kampen. Vi fortsetter å produsere muligheter, men er for dårlig foran mål. Utover i 2. omgang kommer Vestby mer med og skaper et par gode muligheter uten at de får omsatt dette i scoringer. Vi trygger seieren med 2-0 like før slutt. Selv om spillet i finalen ikke er like godt hele veien, er vi fornøyde med å vinne turneringen. Godt jobbet gutter!!

PS!! Bildene som er lagt ut har jeg funnet på sidene til Østlandets Blad, flere bilder kan dere finne på avisens hjemmeside her










Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar