fredag 26. august 2011

Holmen - KIL 2-0

Vi starter friskt denne kvelden (i mørket) og produserer 3 100%-sjanser og en avslutning i tverrligger de første 10 minuttene. Til tross for mange sjanser og spillemessig overtak i 1. omgang, går vi til pause med 0-0. I 2. omgang jevner kampen seg ut, og Holmen går opp til 1-0 på et frispark. Vi legger om til 3-5-2 og kommer nesten umiddelbart til store sjanser, men dessverre uten uttelling. I stedet kontrer Holmen inn 2-0.

Vi får dessverre slike kamper fra tid til annen, hvor vi produserer klart flest sjanser, men allikevel taper kampen. Det er bare å stå på videre, så kommer målene og seirene.

Honnør til Aksel som tok jobben med å stå i mål denne kampen, han har ikke stått i mål i en fotballkamp på 4 år!!

Nå håper vi også at vi kan få tilbake noen spillere fra skader, i går hadde vi 2 innbyttere, den ene måtte kaste inn håndkleet tidlig i 2. omgang.

Vi trener som vanlig 16:30 på MKG i dag. Neste kamp er hjemme (lenge siden vi har hatt hjemmekamp nå!) mot Furuset på onsdag.