søndag 15. mai 2011

KIL - Bærum 0-1

Til tross for resultatet spiller vi faktisk en bra kamp. I 1. omgang er vi overlegne i banespill og sjanser, Bærum skaper kun en sjanse mot oss, vi har flere gode sjanser og blir også snytt for straffespark. i 2. omgang kommer Bærum litt mer med i kampen, men det er fortsatt vi som har mest ball og skaper de fleste mulighetene. Midtveis i omgangen får Bærum frispark, ballen går bak forsvaret og de tar ledelsen. Våre spillere roper på off-side, men dommeren godkjenner målet. Vi legger etterhvert om til 2 spisser og skaper flere store muligheter, og får faktisk målet vi jager etter, men dommer blåser for offside..

En godkjent kamp av oss, men vi er ikke skarpe nok i de avgjørende situasjonene denne gangen. Dommeren gjør en god innsats, men vi føler at vi er litt uheldige i de avgjørelsene som til slutt blir avgjørende for kamputfallet. Når det er sagt så skaper vi såpass mange muligheter at vi burde avgjort dette til vår fordel uansett, kampen burde vært punktert i 1. omgang.

Allerede onsdag er det ny kamp, denne gang hjemme mot Sofiemyr. På mandag skulle vi egentlig trent på MKG, men her er det kamp. Vi tar derfor trening mandag kl 5 på BJØRNHOLT.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar