mandag 28. mars 2011

Seier i OppsalCup

Lørdagens 2 gruppespill-kamper ble vunnet greit mot hhv ROS 2 og Bærum. Søndag var det klart for kvartfinale hvor vi møtte Nordstrand 2. Selv om vi dominerte kampen og hadde flere store muligheter, ble det 0-0, vi var heldige med myntkast og gikk videre til semifinalen. I semifinalen møtte vi Skeid, et lag vi har spilt flere jevne kamper mot tidligere, vi møtte de sist i fjor vår i AdidasCup, og vant da knepent 4-3. I gårsdagens semifinale er vi i første omgang klart bedre enn Skeid, og leder fortjent 2-0 til pause (flotte mål), Skeid skaper ingen sjanser mot oss i denne omgangen. I andre omgang jevner det seg ut, og på tampen av omgangen reduserer Skeid da vi får dømt frispark imot innenfor 16-meteren pga tilbakespill til keeper. Rett etter dette blåses kampen av og vi er klar for finale. I finalen ble det gjensyn mot Bærum, vi tar raskt kommandoen i kampen og leder tidlig 2-0. Resten av matchen kontrollerer vi greit, og står igjen som vinnere av turneringen. Mange bra prestasjoner i helgen, moro å se spillegleden hos guttene og at vi klarer å holde hodet kaldt i tette kamper hvor det til tider blir spilt ganske tøft.

Vi tar en velfortjent fridag i dag, og sees på trening i morgen.