søndag 29. august 2010

KIL G97 videre til semifinale i AdidasCup (NM)

Etter en thriller av en kvartfinale mot Lørenskog, sto vi igjen som vinnere. Vi starter nervøst og forsiktig i 1. omgang, men kommer oss etterhvert. Allikevel er det Lørenskog som tar ledelsen etter fikst pasningsspill i vår 16-meter. Vi fortsetter å jobbe og utligner like før pausesignalet går. I pausen blir vi enige om å gå ut høyt og presse knallhardt i starten. Det betaler seg omtrent umiddelbart når vi krangler til oss ballen rundt motstanderens 16-meter og blåser ballen i mål. Etter dette kjører vi kampen og skaper 3 STORE sjanser, men er ikke gode nok foran mål. Istedet er det Lørenskog som skaper balanse i regnskapet med en fin utligning. Like etter gjør Lørenskog 3-2 på en situasjon hvor vi blir snytt for et klart frispark i forkant. Gutta tenner til, og i det tiden er i ferd med å gå ut, knaller Mutasim ballen i mål fra distanse!! Det betyr ekstraomganger og sudden death. I 1. ekstraomgang skjer det ikke mye lagene er tydelig slitne og skaper lite, feilpasningene florerer fra vår side. I 2. ekstraomgang bestemmer Nico seg for å avgjøre. Han starter på midten og drar av 2 mann, forserer mot høyre og knaller ballen i motsatt vinkel. Et virkelig klassemål, og vi er videre til semifinale. Godt jobbet gutter, her ser dere hvor viktig det er å stå på til fløyta går. De av foreldrene som tok turen til Lørenskog i kveld fikk virkelig valuta for pengene. Jeg og Torstein er også strålende fornøyd med måten vi står på til siste slutt. Da blir det semifinale og evnt finale om 2 uker på Gjøvik. Vi kan møte Asker, Ham-kam eller Bryne. Men før det har vi kvartfinale i OBOS-Cup mot Lyn (torsdag).